• beheerder@campingkreuning.nl
  • (+31) (0) 622948822

Personal/Team Coaching

Ik wil meer spirit en wederzijds begrip binnen mijn team, zodat we er zonder problemen weer vol tegenaan kunnen.                    

Daar zetten we ons graag voor in.

Tal van oorzaken kunnen een goede samenwerking in de weg zitten. Zet een groep mensen bij elkaar en je hebt nooit een tekort aan problemen :-) Verschil van opvattingen, normen, waarden, capaciteiten en interesses kunnen zorgen voor onbegrip en irritatie. Ieder mens is uniek en heeft punten waar hij sterk en minder sterk in is en behoefte aan een omgeving waar hij goed in gedijt.

Wij kunnen je helpen om het team hechter te maken, met behulp van speciaal ontwikkelde trainingen. Op dit gebied werken wij samen met diverse mensen en organisaties. Ook kunnen wij specifieke personen binnen het team begeleiden als zij vastlopen, overlopen van het werk, het niet meer zien zitten, of hier gewoon behoefte aan hebben. We onderzoeken samen waar de problemen en waar de oplossingen liggen en doen ons best om tot de gewenste situatie te komen.

Als je wilt weten, wie hier klaar staan om je te ondersteunen en hoe wij dit aanpakken, dan kun je me bellen op 06-22948822 of mailen naar beheerder@campingkreuning.nl. Als je onderstaand formulier invult neem ik snel contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Nico Kreuning

Contactformulier

To Top