• beheerder@campingkreuning.nl
  • (+31) (0) 622948822

Management Begeleiding

Wij helpen bij het samenstellen van een enthousiast team, dat meedenkt, voor elkaar klaar staat, verrast en er vol voor gaat.

 

Voor wie?
Alle startende managers moeten eigenlijk even langs bij de Camping. Hier krijg je de noodzakelijke, hulp, kennis en inzichten om het vak zo goed mogelijk in te vullen.

De Camping staat ook open voor alle managers die wel wat hulp bij het managen kunnen gebruiken, omdat zij te weinig kennis en ervaring hebben of moeite hebben bij het uitvoeren van bepaalde managementtaken.

Daarnaast is de Camping ideaal voor managers die graag zo af en toe willen sparren en de situatie en aanpak samen met een onafhankelijke buitenstaander onder de loep willen nemen en van meerdere kanten willen bekijken. Doel: tot waardevolle nieuwe inzichten komen.

 

Prijs
Management Training: € 525, voor de eerste 2 sessies van 2 uur, inclusief, advies opdrachten en een uitgebreid gespreksverslag. De kosten voor iedere volgende sessie zijn € 245,- All in

Resultaat is waar het om draait
Beter managen heeft niet alleen invloed op de prestaties van de manager zelf. Hierdoor zullen ook de prestaties van het hele team verbeteren. Resultaat is meetbaar, doordat de manager zelf aangeeft dat hij of zij veel aan de training gehad heeft, doordat het team aangeeft dat zij beter zijn gaan samenwerken en natuurlijk door te kijken of de doelstellingen van het team ruim gehaald of overtroffen worden.

Voor meer informatie kan mij altijd bellen op 06-22948822 of mailen naar beheerder@campingkreuning.nl. Als je hieronder je gegevens invult, neem ik snel contact met je op.

 

Contactformulier

To Top